GJYKATA E RRETHIT GJYQESOR ELBASAN
   Home      Info për publikun

 

Koordinatori për të drejtën e informimit i Gjykatës së Rrethit Gjyqësor Elbasan

LEDIO SULKUQI

 
     

     
  Kliko këtu për tu njohur me: "Planin Strategjik të Komunikimit për Sistemin Gjyqësor” dhe Rregulloren “Për komunikimin e Këshillit të Lartë Gjyqësor me median  
© Gjykata e Shkallës së Parë Elbasan 2017. Të gjitha të drejtat e rezervuara | Ardian Pali