GJYKATA E RRETHIT GJYQESOR ELBASAN
   Home        Info për publikun        Ekspertë        Ekspertë Kriminalist

A- Ekspertë të kqyrjes së vendit të ngjarjes dhe eksperimentit hetimor

1. Arjan Hako

2. Ilir Avrami

3. Artur Mali

4. Elvis Mako

5. Artan Rexhepi

 

B- Ekspertë të ekzaminimeve grafike

1. Viktor Bulku

2. Adrian Shehu

3. Shkelqim Kocia

4. Idajet Shatro

5. Viktor Hajdari

 

C- Ekspertë të daktiloskopisë

1. Skender Sina

2. Orest Afezolli

3. Anesti Prifti

4. Bajram Mara

5. Monad Baci

6. Arvit Mitkolli

 

D- Eksperte te ekzaminimeve balistike dhe eksperimentit hetimor

1. Shpetim Huda

2. Nikolin Duraj

3. Artjan Turhani

4. Ardi Carkanji

© Gjykata e Shkallës së Parë Elbasan 2017. Të gjitha të drejtat e rezervuara |Ardian Pali